TRACII

Tracii sunt cei mai vechi locuitori din spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic

Zamolxe's Blog

Am creat acest blog in speranta ca voi reusi sa va readuc interesul pentru istoria romanilor.
Cine suntem? De unde venim? Care sunt stramosii nostri?
Acestea sunt intrebari pe care ar trebui sa si le puna fiecare , incercand sa afle cat mai mult.

Textele de pe acest blog nu sunt scrise de mine pentru ca nu sunt istoric, sunt doar pasionat de istorie. O sa mentionez de fiecare data sursa acestor articole de pe blog.

Propunere Pentru Noul Drapel Al Romaniei

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Uriasii - Stramosii Dacilor

ADEVĂRURI CUTREMURĂTOARE DESPRE URIAŞI! URIAŞII, STRĂMOŞII NEAMULUI DAC! URIAŞII ŞI MOŞTENIREA SACRĂ ANCESTRALĂ A DACIEI, LASATĂ DE URIAŞI PE TERITORIUL ROMÂNIEI DE ASTĂZI! URIAŞII ŞI DESCOPERIREA DIN BUCEGI!

___"Giganţii au fost primii locuitori ai pământului şi n-au venit de nicăieri în Dacia! Ei sunt aici de la începuturi. Românii de când sunt ei, au stat tot pe aceste locuri, ei sunt aici de la începutul lumii iar samânţa noastră este de la urieşi!" Istoricul Nicolae Densuşianu

___LEGENDELE URIAŞILOR DIN ROMÂNIA

___În anii 1940-1950, la Argedava, judeţul Giurgiu, unde s-a stabilit că a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, înainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai puţin de 80 de schelete uriaşe, de umanoizi de 4-5 metri înălţime. În partea de sud a Munteniei, în Giurgiu şi Teleorman, există mai multe legende despre uriaşi. Cea mai populară este legenda lui Novac, care s-ar fi luptat cu un balaur care le făcea rău oamenilor!
___Legende despre uriaşi întâlnim şi în Munţii Buzăului, la Scăieni. Aici, în cel mai vechi sat din zona Boziorului, au fost descoperite schelete umanoide care măsurau peste 2,4 metri! Ceea ce a frapat în mod deosebit era dimensiunea craniilor, care erau cât „dovlecii de prăsilă”!
___Schelete de uriaşi au mai fost descoperite la Polovragi, la Cetăţeni (2005), sub mănăstirea Negru Vodă, personaj despre care se spune că avea el însuşi o statură impunătoare şi că îşi ţinea consfătuirile cu căpitanii pe "scaunele" domneşti săpate în stâncă la Scăieni. Şi în Pantelimon – Lebada, în octombrie 1989, au fost scoase din pământ 20 de schelete de uriaşi, dar în niciunul dintre cazuri cercetările nu au fost continuate, pentru a ascunde publicului aceste adevăruri...
___În vechime, cu mult înainte ca localitatea să fie atestată, se spune că zona Boziorului era locuită de uriaşi sau "tartari". Legenda spune că aceştia ar fi construit două subterane sub nişte stânci enorme şi că tot ei ar fi sculptat Stâlpii Tainiţei, de pe muntele cu acelaşi nume, zonă în care nu poate ajunge picior de om în zilele noastre! De asemenea, pe muntele Tainiţa există un loc unde în stâncă sunt săpate "scaune" domneşti a căror origine este inexplicabilă pentru localnici, deoarece se află, de asemenea, la înălţimi foarte mari şi în zone inaccesibile!
___Legenda tartarilor este susţinută şi de marele istoric Herodot, care amintea despre ei ca despre un trib nobil şi glorios. Numiţi şi "teutari" sau "titani", aceştia erau, relata Homer, "favoriţii zeilor", deoarece "întreceau pe toţi oamenii în înălţime, forţă şi frumuseţe".
___Patria Giganţilor era, potrivit anticilor eleni, tot pe teritoriul Daciei, lângă Oceanos potamos, unde se născuseră şi fraţii lor, Titanii. “Cei  mai vechi  şi cei mai glorioşi dintre pelasgi, au fost Titanii”. Ei sunt numiţi de autorii vechi “genus antiquum Terrae” şi “Terrae filii”. Patria Titanilor a fost, după toate tradiţiile istorice, în părţile de nord ale Thraciei. Giganţii formau prin excelenţă un popor de munte, trăind în pădurile Carpaţilor, având mai multe cetăţi fortificate. Descendenţi ai Titanilor erau consideraţi şi Hyperboreenii, care locuiau în nordul Dunării de Jos! Link pt detalii1. Link pt detalii2. Link pt detalii3.

___URIAŞII LA ROŞIA MONTANĂ. SHAMBALLA, HIPERBOREANUL ŞI LESPEDEA DE AUR.

___In cursul lunii februarie 2012, o echipa de geologi, romano-canadiana, urmarind ramasitele filonului de aur la una dintre galeriile sapate de agatarsi in urma cu 5.500 de ani la Rosia Montana au facut din intamplare o descoperire care ar putea rasturna toata istoria omenirii. Ei au descoperit la baza galeriei capatul rectangular al unei lespezi aurii care nu parea a fi o roca naturala. Dupa prelevarea unei mostre, din rezultatele analizei de laborator a reiesit ca era vorba intr-adevar de o piatra compozita, obtinuta din amestecul a 15% praf de granit, 30% wolfram si 55% pulbere de aur de 50 de karate, dupa o tehnologie imposibil de reprodus in conditiile stiintei actuale.
___În anul 1976, la Roşia Montană, într-o galerie veche de pe vremea agatarsilor, arheologii au scos la iveala din stanca un schelet urias, cam de 10 metri lungime. "Civilii se foiau de colo-colo! Unii isi notau cate ceva din ce ziceau arheologii, altii faceau poze cu blitzul. Ziceau ceva de unu Densusianu, apoi ceva de hiperboreeni, apoi unul sare cu gura mare ca sa-si vada ala cu Densusianu de treaba, ca Densusianu era avocat, nu istoric, apoi a dat-o cu partidu si cu securitatea."

___Timp de trei luni, sapaturile in jurul lespezii s-au derulat in secret, rezultatul fiind decopertarea integrala a lespezii. Nu a durat foarte mult deoarece deasupra lespezii se aflase cu 36 de ani in urma scheletul uriasului dac hiperborean, aflat acum la Moscova iar parte din munca cu sapatul rocii si cu decopertarea o facusera arheologii de atunci. Masuratorile au scos la iveala faptul ca lespedea, perfect slefuita, avea o lungime de 12 metri, o latime de 6 metri si o inaltime de 3 metri, cantarind cu aproximatie 1700 de tone, cu 100 de tone mai mult decat a fost estimata “piatra femeii insarcinate” respectiv lespedea descoperita la Baalbek, numai aurul continut in ea reprezentand cca. 900 de tone, de aproape trei sute de ori mai mult decat s-ar fi putut obtine prin reciclarea integrala timp de 20 de ani, a haldelor de steril depozitat de milenii la Rosia Montana in urma exploatarilor aurifere, si de 150 de ori mai mult decat tot aurul extras de la suprafata si din toate galeriile de agatarsi pentru daci, apoi de romani, apoi de austroungari si de romani la un loc!!!! Zona a fost imediat inchisa cu gard de sarma ghimpata si pusa sub paza militarizata iar sapaturile preliminare pentru forarea unui put cu diametrul de 12 metri care sa ajunga pana la lespede au demarat la inceputul lunii mai 2012.
___La sfirsitul lunii iunie, pe data de 23 ale lunii, lespedea a fost scoasa la suprafata, segmentata in 80 de calupuri egale, incarcata in containere si transportata de urgenta noaptea, sub escorta militara catre o destinatie necunoscuta. Totusi exista unele informatii din surse demne de incredere, din care rezulta ca fragmentele containerizate au fost predate Combinatului Siderurgic SIDEX Galati si ca au deja topite si transformate in lingouri de aur si wolfram, dar locul secret unde se afla ele depozitate acum inca nu se cunoaste.

___La ridicarea lespezii s-a putut observa un put cu diametrul de 4 metri in interiorul caruia cobora o scara elicoidala ale carei trepte erau sapate in peretii putului, de parca fusesera taiate cu laserul. Din interiorul putului emana o lumina laptoasa, violacee. Cativa lucratori, geologi si arheologi care au fost martori la ridicarea lespezii, si-au revenit dupa o vreme din uimire, insa paleolingvistul s-a precipitat ca un apucat pe scari in jos, si nimeni nu a mai avut curajul sa coboare si sa verifice ceea ce se afla in put, iar a doua zi a fost deja prea tarziu. Am asteptat cu totii ca paleolingvistul sa apara, dar el nu s-a mai ridicat la suprafata.
___Peste noapte, SRI-ul si armata au acoperit cu scanduri intrarea in putul care ducea spre interiorul muntelui si-apoi au turnat ciment si au sigilat-o. A doua zi au fost inchise gura putului exterior precum si intrarea in galeria sapata in vremuri imemoriale de catre agatarsi. Tot a doua zi, eu, dimpreuna cu toti martorii care au asistat la prelevarea lespezii, a descoperirii putului din adancul minei, precum si cei care au participat la stergerea urmelor, am fost pusi sa semnam documente care garantau pastrarea Secretului de Stat si-apoi am plecat cu totii speriati inapoi pe la casele noastre, care-ncotro.”


___DESCOPERIREA DIN BUCEGI REPREZINTĂ O PARTE DIN MOŞTENIREA SACRĂ ANCESTRALĂ LĂSATĂ DE URIAŞI OMENIRII ŞI ÎN PRIMUL RÂND POPORULUI ROMÂN!

___“… Este ca şi cum au dorit să ne lase toată această zestre de valoare incomensurabilă. Singurul aspect pe care-1 putem bănui este acela că, probabil, erau foarte înalţi. Altfel nu putem explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor de aici. Pe fiecare latură a sălii, până la jumătate, erau dispuse câte cinci mese uriaşe, cam la şapte metri distanţă de scutul protector.”
___“Aceasta însemnă fie că uriaşii care au construit întregul dipozitiv din interiorul munţilor Bucegi stăpâneau foarte bine accesul la clişeele temporale, fie - ceea ce pare mai probabil, datorită imensei perioade de timp care a fost acoperită de proiecţia holografică - că ei actualizau într-un mod misterios bagajul informaţiei holografice.”

___Pentagonul spionează cu sateliţi

___Pentagonul are mai multe programe militare secrete şi de spionaj geodezic, folosind mai mulţi sateliţi geostaţionari de înaltă tehnologie. Unul dintre aceştia, care se bazează pe tehnologia bionică şi pe cea a undelor de formă, a reperat în anul 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munţilor Bucegi. În primul rând, spaţiul gol identificat în interiorul muntelui nu comunica cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumită distanţă de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului...
___Scanarea din satelit a muntelui a evidenţiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului şi sfârşitul lui şi respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca şi cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut că acolo se afla ceva extrem de important şi care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-hemisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieşea la aproximativ 40 de metri între Babele şi Sfinxul din Bucegi!!!

___Descoperirea din Bucegi - Sala Proiecţiilor şi Biblioteca Universului

___“Adevărata surpriză a constituit-o, însă, elementul distinctiv care i-a determinat pe cei din echipa de cercetare să dea numele de Sala Proiecţiilor acelei uriaşe aule din mijlocul muntelui. Atunci când treceam prin dreptul unei mese se activa simultan pe suprafaţa ei o proiecţie holografică care prezenta aspecte dintr-un anumit domeniu ştiinţific. Imaginile tridimensionale colorate erau perfecte şi foarte mari, având o înălţime de aproape doi metri şi jumătate.
___Erau proiecţii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezenta caracteristicile mai multor rase de fiinţe inteligente - care nu toate aveau aparenţă umană - şi un domeniu al religiei. Informaţiile, doar din câte am putut să-mi dau eu seama într-un timp foarte scurt, erau atât de vaste, încât ar fi necesitat studiul continuu al unor numeroase echipe de oameni de ştiinţă timp de mai mulţi ani, fără teama că s-ar putea epuiza. Totul îmi crea mai curând impresia unei formidabile biblioteci a universului, care fusese sintetizată în mod genial de o civilizaţie enigmatică, extrem de avansată atât din punct de vedere spiritual, cât şi tehnologic.“
___AŞADAR, CITIŢI DESCOPERIEREA DIN BUCEGI, DACĂ VREŢI SĂ ÎNŢELEGEŢI CU ADEVĂRAT CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ROMÂNIA, INCLUSIV LA NIVEL POLITIC!

___GOGEA MITU, ROMÂNUL CU GENĂ DE URIAŞ

___În România a trăit un personaj cu genă de gigant. Toată lumea a auzit cel puţin o dată de Gogea Mitu, cel mai înalt român cunoscut vreodată. Avea 2,42 metri, iar datorită înălţimii sale a devenit celebru în toată lumea. Născut Dumitru Goagă, pe 14 iulie 1914, la Mârşani, se spune ca a murit în condiţii suspecte, la numai 22 de ani. Ani de zile, însă, a circulat legenda potrivit căreia Gogea Mitu ar fi fugit în munţi, sătul să tot fie privit ca o ciudăţenie a naturii şi întors pe toate feţele de cercetătorii vremii care încercau să descopere misterul înălţimii sale impresionante.
___Gogea Mitu consuma la o masă obişnuită 25 de ouă, o pâine uriaşă, un pui fript, doi litri de lapte şi jumătate de litru de vin. Pentru confecţionarea unui costum, erau necesari aproape opt metri de stofă, iar încălţămintea şi-o făcea numai la comandă. Interesant e şi faptul că cuvântul “gogeamite”, cu care sunt catalogate persoanele foarte înalte, îşi are originile în numele lui...


___URIAŞII SUNT ÎNCĂ AICI

___Obiect cel putin bizar descoperit de un barbat din comuna Beba Veche, judetul Timis, care a a curatat un bazin pe camp, in jurul unei sonde termale. Omul a gasit, la o adancime de un metru, un papuc gigant, pe care l-a si masurat. Are nu mai putin de 48 de centimetri lungime, adica e echivalentul marimii 63.
___Localnicii au privit mirati descoperirea, dar niciunul nu a putut sa vina cu o explicatie, asa ca papucul a ajuns la postul de politie, unde a fost cantarit. Are aproape 2,5 kilograme, in tim ce unul obisnuit are doar 300 de grame, deci de opt ori mai putin!
___Ce e si mai ciudat, papucul este uzat, deci se pare ca a avut si un posesor pe masura. "Papucul e uzat exact ca un obiect normal de incaltaminte. Ba chiar e rupt si cusut cu sarma", mai spune omul. ___URIAŞII DIN ŢARA HAŢEGULUI

___Mirific ţinut străvechi românesc, străjuit de Retezatul maiestuos si de-o inegalabilă frumuseţe a cărui vârf a fost “ciuntit” în lupta a doi uriaşi, conform legendei locale – aceasta este Tara Hategului.

___URIAŞII ÎN MUNŢII BUCEGI

___ Să fie stramoşii Atlanţilor? În 2009, echipa emisiunii „Acces Direct” a realizat o anchetă pe tema uriaşilor din Bucegi. După mai multe dezvăluiri privind o reţea de tunele subterane imense care s-ar regăsi în zonă, la redacţie s-ar fi primit un telefon de ameninţare, a cărui înregistrare a fost făcută publică în cadrul emisiunii. Un bărbat misterios le-a „recomandat” jurnaliştilor să sisteze dezvăluirile, deoarece au intrat „într-un joc periculos”. „Nu mai vorbiţi despre Bucegi. Sunt informaţii care trebuie să rămână la nivelul unor structuri şi nu trebuie făcute publice. Să nu vă doriţi să ne cunoaşteţi, să daţi interviuri la noi. Atât am avut de spus”, a fost mesajul transmis jurnaliştilor.

sursa:  http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/


Niciun comentariu:

Felicitari Valentine's Day

Felicitari 8 Martie

Felicitari Halloween

Felicitari Craciun

Felicitari Anul Nou